Nagykörutazás Thaiföldön, pihenéssel Phuketen

Utazás azonosító száma: 53787

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Nagykörutazás Thaiföldön, pihenéssel Phuketen utazás/elhelyezés/ellátás, miért éppen

1. Igényes, tartalmas és gazdag programunk a legszebb tengerparti üdülőhelyen, Phuketen fejeződik be, egy kis pihenéssel.

2. Thaiföld mindazt nyújtani tudja, amit egy utazó elvárhat: Ázsia egyik legszebb országa, gyönyörű természet, bámulatos műemlékek, világörökségek, mindig és mindenütt mosolygó helyiek és vendégszeretet.

3.Néhány izgalmas kép a 15 napos körutazásból: elefánt tábor; hosszú nyakúak törzsi faluja; elefánt túra; ópium múzeum; hajókázás a Mekong-folyón; Ayutthaya templomai, palotái és erődítményének romjai; látogatás a Kwai folyó híres hídjánál; Wat Traimit, az Aranybuddha temploma, Wat Pho, a fekvő Buddha temploma.

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!
Tengerparti pihenéssel

Nagykörutazás Thaiföldön, pihenéssel Phuketen fakultatív programok

Hajókirándulás Chao Praya folyón vacsorával: 24 000 Ft}

Nagykörutazás Thaiföldön, pihenéssel Phuketen programleírás

1-2. nap: Budapest Chiang Rai
Elutazás Budapestről két átszállással Chiang Raiba. Érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora után szabadidő, hogy felfedezzük az éjszakai bazár kincseit. Szállás Chiang Raiban (2 éj).Szállás: Teak Garden Resort in Chiang Rai

3. nap: Aranyháromszög
Elsőként Wat Rhong Khunt, a Fehér templomot keressük fel, majd a burmai határnál fekvő Mai Sai városkát. Ezután a helyi piacon vásárolhatunk. Ebéd után a híres Aranyháromszögbe, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékére utazunk. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókázás a Mekong-folyón.

4. nap: Thatorn Chiang Mai
Látogatás a burmai határnál fekvő Thatorn városába. Tradicionális thai csónakba szállva elhajózunk a Kok folyó hangulatos falvaihoz. Baan Ruammitban látogatás egy Karen faluba, majd egy elefánt táborba. Látogatás a yao és akha törzseknél, majd pihenés a Huay Mae Sai vízesésnél, mielőtt továbbutazunk Chiang Maiba. Vacsora és szállás Chiang Maiban (2 éj).
Szállás: Amora Hotel Chiang Mai

5. nap: Elefánt tábor - Chiang Mai, Hosszú nyakúak faluja
Reggel felkeressük a Mae Sa-ban lévő elefánt tábort, ahol egy remek elefánt show-t láthatunk. Folytatva utunkat meglátogatjuk a hosszú nyakúak törzsi faluját, ebéd után pedig San Kam Phaeng-et, a kézműves központot, ahol megismerkedhetünk a híres thai papírernyők, selyem, ezüst tárgyak és tikfa faragások készítésével. Végül bebarangoljuk a hegytetőn álló Doi Suthep templom csodálatos épületegyüttesét, ahonnan a lenyugvó nap fényénél gyönyörködhetünk a lábunk előtt heverő város látványában. A templomegyütteshez 309 lépcső vezet, de felvonóval is megközelíthető.

6. nap: Lampang Sukothai Phitsanulok
Továbbutazás Lampangba, az első északi királyság, Lanna egyik nagyvárosába. Látogatás a Phra That Lampang Luang templomnál, majd a Sukothai Történelmi Parkban, mely az UNESCO Világörökség része. Ezután továbbutazás Phitsanulokba, ahol annak fő látványosságát, a 14. században épült Wat Phra Si Rattana Mahathat templomot keressük fel. Vacsora és szállás Phitsanulokban (1 éj).
Szállás: Topland Phitsanulok

7. nap: Lopburi Ayutthaya
Következő megállónk Lopburi, a majmok városa. Ebéd után ismét egy világörökségi helyszínre, Ayutthayába látogatunk. Csodálatos templomai, a paloták és az erődítmények romjai az ősi főváros fényes múltjáról mesélnek. Szállás Ayutthayában (1 éj).
Szállás: Krungsri River Hotel

8. nap: Ayutthaya - Bang Pa In - Kwai-folyó - Kanchanaburi
Mai első programunk a Bang Pa In nyári palota, melynek pavilonjai és palotái a Chao Praya folyó mellett épültek. Ezután továbbutazás Kanchanaburiba. Látogatás a Kwai folyó híres hídjánál. Vacsora és szállás a Kwai-folyón egy úszó szállodában (1 éj).Szállás: River Kwai Jungle Rafts

9. nap: Kanchanaburi - Erawan Nemzeti Park - BangkokReggeli után elsőként megnézzük az elefántfürdetést, majd egy közeli Mon faluba látogatunk. Ezután az Erawan Nemzeti Park felé vesszük az irányt, ahol pihenésre (esetleg fürdésre) is lesz lehetőségünk a csodálatos vízesésnél. Ebéd után továbbutazás Bangkokba. Szállás Bangkokban (2 éj).
Szállás: Century Park Hotel

10. nap: Bangkok
Reggeli után Bangkok városnézés.
Első megállónk Wat Traimit, az Aranybuddha temploma, majd Wat Pho, a fekvő Buddha temploma következik. Ezután a királyi palotával és a Smaragd Buddha templomával folytatjuk. Ebéd után klong túrára indulunk, csónakba szállunk és Thonburi csatornáin hajózunk. Utunk a khmer építészet egyik különleges remekénél, a Hajnal templománál végződik. Estére fakultatív programként egy vacsorás, műsoros sétahajózást ajánlunk a Chao Praya folyón. 11. nap: Bangkok PhuketTranszfer a repülőtérre, ahonnan délután Phuketre repülünk. Szállás Phuketen (3 éj).
Szállás: Novotel Phuket Resort

12-13. nap: Phuket
Mindkét nap szabad program, fakultatív programlehetőségekkel: szigettúra, hajós tengeri kirándulások, esti élményparki és show programok, kalandtúrák tengeri horgászattal vagy bemutató búvárprogrammal, szárazföldi kirándulások (jelentkezés és fizetés a helyszínen - az ár a jelentkezők létszámától függ - 60-120 USD/fő/kirándulás között érdemes kalkulálni).

14-15. nap: Phuket - Budapest
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, szabadidő. Elutazásig csomagszoba áll rendelkezésre. Délután transzfer a repülőtérre, majd elutazás átszállással Budapestre.
Érkezés a 15. napon.

A programok és a szállodák változtatásának jogát irodánk fenntartja!
UNESCO Világörökségi helyszínek. Sukhothai történelmi városa és a csatlakozó történelmi települések. Ayutthaya történelmi városa és a csatlakozó történelmi települések.

Nagykörutazás Thaiföldön, pihenéssel Phuketen az ár tartalmazza

A nemzetközi és a belföldi repülőjegyeket és illetékeket (melyek értéke: kb. 410.000 Ft)12 éjszakai szállást,
helyi 3-4 *-os szállodák
kétágyas szobáiban a reggelis ellátást9 alkalommal ebédet vagy vacsorát, italok nélkül
(2-10. napig)a megadott programokat a szükséges belépőket a helyszíni transzfereket a magyar nyelvű idegenvezetést}

Nagykörutazás Thaiföldön, pihenéssel Phuketen az ár nem tartalmazza

A borravalókat kb. 90 USD/főaz
útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,2%
EGYÉB KÖLTSÉGEK
Egyágyas felár 240 000 Ft
Fakultatív programok
BBP utasbiztosítás

FONTOS:

A listában az indulási és érkezési időpontok szerepelnek. A számítógép nem tudja értelmezni a kint eltöltött éjszakák számát, mert csak annyit tud, hogy a két dátumot kivonja egymásból. Kérjük vegyék figyelembe az utazással eltöltött menetidőt és a jelentős időeltolódást. Pl. ahol azt látja, hogy indulás január 7.-én és hazaérkezés január 16.-án az nem jelenti azt, hogy a kinti szállodában 9 éjszakát fog eltölteni. Ebben az esetben a lefoglalt éjszakák száma általában 7.
Ami biztos: a megadott napon indul az utazás és a megadott napon érkeznek haza. Részletekről érdeklődjön irodánkban.
A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 53787
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!