Nagy Körutazás Thaiföldön Pihenéssel Phuketen

Utazás azonosító száma: 40156

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2019-12-03
  • Ellátás: N/A
  • Szobatípus: Egyágyas szoba (1 felnőtt)
  • Részvételi díj: 415 000 -tól + illeték
  • Indulás: 2019-12-03
  • Ellátás: N/A
  • Szobatípus: Kétágyas szoba (2 felnőtt)
  • 2 utas teljes díj: 1 360 000

Körutazás információk

Utazás repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással, elhelyezés helyi 3-4 csillagos szállodákban, kétágyas szobákban reggelivel, 9 alkalommal ebéd vagy vacsora a program szerint (italok nélkül).
1. Az igényes, tartalmas és gazdag programunk a legszebb tengerparti üdülőhelyen fejeződik be, egy kis pihenéssel Phuketen.
2. Mert Thaiföld Ázsia egyik legszebb országa és itt a legkedvesebbek a helyiek.
3. Mert Thaiföld mindazt nyújtani tudja, amit az utazó elvárhat: gyönyörű természet, bámulatos műemlékek, világörökségek, mindig és mindenütt mosolygó helyiek, vendégszeretet.

Garantált indulás! Kis létszámú csoport, max. 20 fő! Tengerparti pihenéssel UNESCO Világörökségi helyszínek.

Körutazás leírása

1-2. nap Budapest – Chiang Mai

Elutazás Budapestről átszállással Chiang Maiba, Thaiföld második legnagyobb városába. Ebéd után bebarangoljuk a hegytetőn álló Doi Suthep templom csodálatos épületegyüttesét. Este szabadidő, hogy felfedezzük az éjszakai bazár kincseit. Szállás Chiang Maiban (2 éj).

3. nap Elefánt tábor – Chiang Mai – „Hosszú nyakúak” faluja 

Reggel felkeressük a Mae Sa-ban lévő elefánt tábort, ahol egy remek elefánt show-t láthatunk. Folytatva utunkat meglátogatjuk a „hosszú nyakúak” törzsi faluját, ebéd után pedig San Kam Phaeng-et, a kézműves központot, ahol megismerkedhetünk a híres thai papírernyők, selyem- és ezüsttárgyak és tikfa faragások készítésével. Fakultatív programként a híres Khantoke” esten, egy zenével és táncos bemutatóval egybekötött vacsorán vehetünk részt.

4. nap Thatorn – Chiang Rai

Látogatás a burmai határnál fekvő Thatorn városába. Tradicionális thai csónakba szállva elhajózunk a Kok folyó hangulatos falvaihoz. Baan Ruammitban fakultatív program keretében elefánt túrát tehetünk (jelentkezés a helyszínen). Látogatás a yao és akha törzseknél, majd pihenés a Huay Maekamin vízesésnél, mielőtt továbbutazunk Chiang Raiba. Vacsora és szállás Chiang Raiban (2 éj).

5. nap Aranyháromszög

Elsőként Wat Rhong Khunt, a Fehér templomot keressük fel, majd a burmai határnál fekvő Mai Sai városkát. Ezután a helyi piacon vásárolhatunk. Ebéd után a híres Aranyháromszögbe, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékére utazunk. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókázás a Mekong-folyón.

6. nap Lampang – Sukothai – Phitsanulok

Továbbutazás Lampangba, az első északi királyság, Lanna egyik nagyvárosába. Látogatás a Phra That Lampang Luang templomnál, majd a Sukothai Történelmi Parkban, mely az UNESCO Világörökség része. Ebéd után továbbutazás Phitsanulokba, ahol annak fő látványosságát, a 14. században épült Wat Phra Si Rattana Mahathat templomot keressük fel. Szállás Phitsanulokban (1 éj).

7. nap Lopburi – Ayutthaya

Következő megállónk Lopburi, a majmok városa. Ebéd után ismét egy világörökségi helyszínre, Ayutthayába látogatunk. Csodálatos templomai, a paloták és az erődítmények romjai az ősi főváros fényes múltjáról mesélnek. Szállás Ayutthayában (1 éj).

8. nap Bang Pa In – Bangkok

Mai első programunk a Bang Pa In nyári palota, melynek pavilonjai és palotái a Chao Praya folyó mellett épültek. Továbbutazás Bangkokba, ebéd. Délután szabadidő. Este fakultatív vacsora a Baiyoke Sky étteremben, ahol a kilátóból a város látványában gyönyörködhetünk. Szállás Bangkokban (2 éj).

9. nap Bangkok

Reggeli után Bangkok városnézés. Első megállónk Wat Traimit, az Aranybuddha temploma, majd Wat Pho, a fekvő Buddha temploma következik. Ezután a királyi palotával és a Smaragd Buddha templomával folytatjuk. Ebéd után „klong” túrára indulunk, csónakba szállunk és Thonburi csatornáin hajózunk. Utunk a khmer építészet egyik különleges remekénél, a Hajnal templománál végződik. Estére fakultatív programként egy vacsorás, műsoros sétahajózást ajánlunk a Chao Praya folyón.

10. nap Damnoen Saduak úszópiac – Kwai-folyó – Kanchanaburi

Elsőként a Mae Klong vasúti piacot keressük fel, ahol az árusok portékái a síneken (is) hevernek. Megérkezünk Damnoen Saduak úszópiacra, ahol helyiek százai árulják portékájukat a csónakjaikról. Vásárlási lehetőség, majd utazás Kanchanaburiba. Látogatás a Kwai-folyó híres hídjánál és a múzeumában. Vacsora és szállás a Kwai-folyón egy úszó szállodában (1 éj).

11. nap Bangkok – Phuket

Transzfer vissza Bangkokba, majd délután Phuketre repülünk. Szállás Phuketen (3 éj).

12-13. nap Phuket szabad program

Mindkét nap szabad program, fakultatív programlehetőségekkel: szigettúra, hajós tengeri kirándulások, esti élményparki és show programok, kalandtúrák tengeri horgászattal vagy bemutató búvárprogrammal, szárazföldi kirándulások (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

14-15. nap Phuket - Budapest

Az egész napos szabadidőt követően késő délután transzfer a repülőtérre, majd elutazás átszállással Budapestre. Érkezés a 15. napon.

A teljes programleírás a honlapunkon látható. UNESCO Világörökségi helyszínek: Sukhothai történelmi városa és a csatlakozó történelmi települések Ayutthaya történelmi városa és a csatlakozó történelmi települések.

Programok

Baiyoke Sky vacsora: 14.000 Ft
Hajókirándulás Chao Praya folyón vacsorával: 20.000 Ft
Khantoke vacsora: 10.000 Ft

Tervezett menetrend (változhat)

December 3. Budapest - Doha 08:05 - 15:25 QR202 / kb.5óra 20perc
December 3. Doha -Chiang Mai 20:10 - 06:00(másnap) QR822 / kb.5óra 50perc
December 16. Phuket - Doha 19:40 - 23:00 QR841 / kb.7óra 20perc
December 17. Doha - Budapest 01:35 - 05:40 QR201 / kb.6óra 5perc

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

Ismerje meg Délkelet-Ázsiát!A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 40156
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!