Nagy Körutazás Thaiföldön Pihenéssel Phuketen

Utazás azonosító száma: 40156

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2020-12-01
  • Ellátás: Program szerint
  • Szobatípus: Kétágyas (franciaágyas) szoba (2 felnőtt)
  • Részvételi díj: 720 000 -tól + illeték
  • Indulás: 2020-12-01
  • Ellátás: Program szerint
  • Szobatípus: Kétágyas (franciaágyas) szoba (2 felnőtt)
  • 2 utas teljes díj: 1 440 000

Körutazás információk

Utazás repülővel, menetrend szerinti Qatar járattal átszállással, elhelyezés helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban reggelivel, 9 alkalommal ebéd vagy vacsora a program szerint (italok nélkül).
1. Az igényes, tartalmas és gazdag programunk a legszebb tengerparti üdülőhelyen fejeződik be, egy kis pihenéssel Phuketen.
2. Mert Thaiföld Ázsia egyik legszebb országa és itt a legkedvesebbek a helyiek.
3. Mert Thaiföld mindazt nyújtani tudja, amit az utazó elvárhat: gyönyörű természet, bámulatos műemlékek, világörökségek, mindig és mindenütt mosolygó helyiek, vendégszeretet.

Kis létszámú csoport, max. 20 fő! Tengerparti pihenéssel.

Körutazás leírása

1-2. nap: Budapest – Chiang Mai

Elutazás Budapestről átszállással Chiang Maiba, Thaiföld második legnagyobb városába. Ebéd után bebarangoljuk a hegytetőn álló Doi Suthep templom csodálatos épületegyüttesét. Este szabadidő, hogy felfedezzük az éjszakai bazár kincseit.
Szállás Chiang Maiban (2 éj). Szállás: Amora Hotel Chiang Mai

3. nap: Elefánt tábor - Chiang Mai – „Hosszú nyakúak” faluja

Reggel felkeressük a Mae Sa-ban lévő elefánt tábort, ahol egy remek elefánt show-t láthatunk. Folytatva utunkat meglátogatjuk a „hosszú nyakúak” törzsi faluját, ebéd után pedig San Kam Phaeng-et, a kézműves központot, ahol megismerkedhetünk a híres thai papírernyők, selyem, ezüst tárgyak és tikfa faragások készítésével. Fakultatív programként a híres Khantoke” esten, egy zenével és táncos bemutatóval egybekötött vacsorán vehetünk részt.

4. nap: Thatorn – Chiang Rai

Látogatás a burmai határnál fekvő Thatorn városába. Tradicionális thai csónakba szállva elhajózunk a Kok folyó hangulatos falvaihoz. Baan Ruammitban fakultatív program keretében elefánt túrát tehetünk (jelentkezés a helyszínen). Látogatás a yao és akha törzseknél, majd pihenés a Huay Maekamin vízesésnél, mielőtt továbbutazunk Chiang Raiba.
Vacsora és szállás Chiang Raiban (2 éj). Szállás: Teak Garden Resort in Chiang Rai.

5. nap: Aranyháromszög

Elsőként Wat Rhong Khunt, a Fehér templomot keressük fel, majd a burmai határnál fekvő Mai Sai városkát. Ezután a helyi piacon vásárolhatunk. Ebéd után a híres Aranyháromszögbe, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékére utazunk. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókázás a Mekong-folyón.

6. nap: Lampang – Sukothai – Phitsanulok

Továbbutazás Lampangba, az első északi királyság, Lanna egyik nagyvárosába. Látogatás a Phra That Lampang Luang templomnál, majd a Sukothai Történelmi Parkban, mely az UNESCO Világörökség része. Ebéd után továbbutazás Phitsanulokba, ahol annak fő látványosságát, a 14. században épült Wat Phra Si Rattana Mahathat templomot keressük fel.
Szállás Phitsanulokban (1 éj). Szállás: Topland Phitsanulok.

7. nap: Lopburi – Ayutthaya

Következő megállónk Lopburi, a majmok városa. Ebéd után ismét egy világörökségi helyszínre, Ayutthayába látogatunk. Csodálatos templomai, a paloták és az erődítmények romjai az ősi főváros fényes múltjáról mesélnek.
Szállás Ayutthayában (1 éj). Szállás: Krungsri River Hotel.

8. nap:Ayutthaya -Bang Pa In – Bangkok

Mai első programunk a Bang Pa In nyári palota, melynek pavilonjai és palotái a Chao Praya folyó mellett épültek. Továbbutazás Bangkokba, ebéd. Délután szabadidő. Este fakultatív vacsora a Baiyoke Sky étteremben, ahol a kilátóból a város látványában gyönyörködhetünk.
Szállás Bangkokban (2 éj). Szállás: Aetas Lumpini Hotel.

9. nap: Bangkok

Reggeli után Bangkok városnézés. Első megállónk Wat Traimit, az Aranybuddha temploma, majd Wat Pho, a fekvő Buddha temploma következik. Ezután a királyi palotával és a Smaragd Buddha templomával folytatjuk. Ebéd után „klong” túrára indulunk, csónakba szállunk és Thonburi csatornáin hajózunk. Utunk a khmer építészet egyik különleges remekénél, a Hajnal templománál végződik. Estére fakultatív programként egy vacsorás, műsoros sétahajózást ajánlunk a Chao Praya folyón.

10. nap: Bangkok - Damnoen Saduak úszópiac - Kwai-folyó - Kanchanaburi

Elsőként a Mae Klong vasúti piacot keressük fel, ahol az árusok portékái a síneken (is) hevernek. Megérkezünk Damnoen Saduak úszópiacra, ahol helyiek százai árulják portékájukat a csónakjaikról. Vásárlási lehetőség, majd utazás Kanchanaburiba. Látogatás a Kwai-folyó híres hídjánál és a múzeumában. Vacsora és szállás a Kwai-folyón egy úszó szállodában (1 éj). Szállás: River Kwai Jungle Rafts

11. nap: Bangkok – Phuket

Transzfer vissza Bangkokba, majd délután Phuketre repülünk.
Szállás Phuketen (3 éj). Szállás: Phuket Graceland Resort.

12-13. nap: Phuket

Mindkét nap szabad program, fakultatív programlehetőségekkel: szigettúra, hajós tengeri kirándulások, esti élményparki és show programok, kalandtúrák tengeri horgászattal vagy bemutató búvárprogrammal, szárazföldi kirándulások (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

14-15. nap: Phuket - Budapest

Az egész napos szabadidőt követően késő délután transzfer a repülőtérre, majd elutazás átszállással Budapestre. Érkezés a 15. napon.

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

UNESCO Világörökségi helyszínek: Sukhothai történelmi városa és a csatlakozó történelmi települések, Ayutthaya történelmi városa és a csatlakozó történelmi települések.

Programok

Baiyoke Sky vacsora: 15 000 Ft
Hajókirándulás Chao Praya folyón vacsorával: 20 000 Ft

Tervezett menetrend (változhat)

December 01. Budapest - Doha 08:05 - 15:20 QR202 / kb. 5 óra 20 perc
December 01. Doha -Chiang Mai 20:00 - 06:00 (másnap) QR822 / kb. 6 óra

December 14. Phuket - Doha 19:40 - 23:05 QR841 / kb. 7 óra 20 perc
December 15. Doha - Budapest 01:50 - 05:40 QR201 / kb. 6 óra 10 perc

Március 05. Budapest - Doha 08:05 - 15:25 QR202 / kb. 5 óra 20 perc
Március 05. Doha -Chiang Mai 20:00 - 06:00 (másnap) QR822 / kb. 6 óra

Március 18. Phuket - Doha 19:40 - 23:05 QR841 / kb. 7 óra 20 perc
Március 19. Doha - Budapest 01:50 - 05:40 QR201 / kb. 6 óra 10 perc

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók.
FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

Ismerje meg Délkelet-Ázsiát!A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 40156
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!