Kultúra Thaiföldön és Kambodzsában tengerparti pihenéssel

Utazás azonosító száma: 59868

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2024-02-10
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: Deluxe szoba Városra néző (2 felnőtt)
  • Részvételi díj: 799 900 -tól + illeték
  • Indulás: 2024-02-10
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: Deluxe szoba Városra néző (2 felnőtt)
  • 2 utas teljes díj: 0

6 nap kultúra, 4 nap pihenés Indulás: 2024. 02.10.

1. nap: Elutazás Budapestről az Emirates járatával, átszállás Dubaiban.
2. nap: Érkezés Bangkokba a kora délutáni órákban. Bangkok fakultatív programokhoz kattintson: Graph Hotel**** , transzfer a bangkoki szállodába. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.
3. nap: Egész napos fakultatív programlehetőség Grand Palace Wat Pho, Wat Ben, Wat Arun, Wat Prayurawong & valamint csonakazas a Thomburi csatornakon.
4. nap: Bangkok - Damnoen Saduak Kanchaburi. Indulás a bangkoki szállodából a reggeli órákban. Az út során meglátogatjuk Mae Klong Market piacot és láthatjuk a vonatsínen működő piacot a közelében. Rövid buszút után megtekintjük a Damnoen Saduak úszópiacot, ahol csónakba szállunk. A következő állomásunk a Wat Tham Sua, ahol lenyűgöző kilátás és meseszerű építmények várnak. Ezután folytatjuk utunkat a Kwai folyóhoz, ahol a híres Kwai hidat is megtekintjük. A nap végén megérkezünk szállásunkra, ahol vacsora után békésen nyugovóra térünk.
5.nap: Ayutthaya. Korai reggelit követően indulás az Erawan vízeséshez. Ezután utunk Ayutthayába vezet. Láthatjuk a királyi család temetkezési helyét, a Wat Phanan Choeng templomot és az egyik legszebb ülő Buddha szobrot. Vacsora elfogyasztása után, a nap végén nyugovóra térünk szállodánkban.
6.nap: Lopburi. Korai reggelit követően indulás Lopburiba. Lopburi híres a majom templomáról, ezért gyakran nevezik a majmok városának. Szintén megtekintjük San Phra Kan hindu/buddhista szentélyt, utána pedig megkezdjük utunkat Kambodzsába, Siem Reap szállodába. Busztranszfer alatt elfogyasztjuk az előre elkészített hideg ételcsomagunkat. /Vega, vegán, laktóz-és gluténmentes igényt foglaláskor szükséges jelezni!/
7.nap: Angkor egész napos kirándulás magyar nyelvű asszisztenciával.
Angkor ősi templomainak megtekintése. Angkor leghíresebb látnivalóit nézzük meg, úgy, mint Angkor Wat, Bayon templom, Elefánt-terasz, illetve a különleges fákkal benőtt Ta Phrom templom. A nap végére átfogó képet kapunk a 9-13. század közötti angkori kultúráról. A program időtartama: 8:00-17:00. A szállodába érkezés után könnyű esti séta a belvárosban. Ezt követően szabadprogram vagy fakultatív vacsora lehetőség, műsorral egybekötve /jelentkezés a helyszínen/.
8.nap: Reggeli után, 09:00 órától a vízen élő emberek úszófalujába látogatunk el, hajózunk a Tonle Sap tavon, melynek során bepillantást nyerünk egy különleges életmód mindennapjaiba. Ezt követően transzferbuszokkal Pattayára vesszük az irányt, ahol megkezdődik a tengerparti pihenés.
8.-11. nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven.
12. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer Bangkokba.
13. nap: Hazarepülés Bangkokból Budapestre, Dubai átszállással.

Az árak min. 10 fő együttes utazása esetén érvényesek!

Fontos információk

Minden utazónak rendelkeznie kell 2 példányban kinyomtatott e-vízummal.
E-vízum igénylés: https://www.evisa.gov.kh/
A határátlépés egyénileg történik, a poggyászt mindenkinek magának kell átvinnie a határon (kb 500 méter). Ennek az oka, hogy a csomag átvilágításnál mindenkinek ott kell állni a saját csomagja mellett, Dress Code: Angkor templomok látogatásához szükséges a megfelelő ruházat, ami fedi a vállat és a térdeket is. Kendő nem megfelelő ujjas felsőruházat vagy szoknya/nadrág helyett!

Mit tartalmaz az ár

Repülőjegyet Budapest- Bangkok - Budapest útvonalon repülőtéri illetékeket és egyéb díjakat,szállást 3*- és 4*-os szállodákban reggelis ellátást, a körutazások során pedig 3 alkalommal vacsorát a leírásban szereplő programokat és a hozzájuk tartozó belépőjegyek helyi transzferek

Mit nem tartalmaz az ár

Kambodzsai vízum (Kambodzsa e-vízum: 36 USD/fő) ügyintézés egyénileg programban nem szereplő étkezések, fakultatív vacsora műsorral személyes kiadások, magyar nyelvű idegenvezetés felára a 4-5-6. napon, ennek extra díja: 3.000 THB/nap

Tervezett szállások

Bangkok:Graph Hotel 4* 2 éj
Körutazás:River Kwai Jungle Rafts Resort 3* 1 éj
Riverview Place Hotel Ayutthaya 3* 1 éj
Kambodzsa:Royal Crown Hotel & Spa - 2 éj
Pattaya:Jomtien Palm Beach 4* 4 éj - pattayai szálloda változtatási igény esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot irodánkkal!

Tipp

Felejthetetlen élmények várják a körút során!

Utazási információk

Budapest Dubai Bangkok oda-vissza útvonalon az EMIRATES légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.
 

Tervezett menetrend
Odaút: Budapest Dubai: 16:00-23:20 / Dubai Bangkok: 02:50-12:30 (+1 nap)
Visszaút: Bangkok Dubai: 03:30-07:15 / Dubai Budapest: 10:35-13:35
Poggyász: 30 kg feladható - és egy maximum 7 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm).

Bangkok Körutazás - Kambodzsa - Pattaya között oda-vissza útvonalon a létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal biztosítjuk a transzfert.

Általános információ

Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak.

A thai kormány belépési díjat vezetett be 2023. június hónapjától a turisták részére, melynek mértéke 300 THB.

Étkezési rend

Thai és nemzetközi stílusú svédasztalos reggeli, illetve a körutazások során három alkalommal vacsorát is.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 59868
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!