Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén 2023-2024

Utazás azonosító száma: 58705

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2023-12-29
  • Ellátás: Program szerint
  • Szobatípus: 2 ágyas szoba (2 felnőtt + 2 gyerek (0-11.99 évig))
  • Részvételi díj: 984 900 -tól + illeték
  • Indulás: 2023-12-29
  • Ellátás: Program szerint
  • Szobatípus: 2 ágyas szoba (2 felnőtt)
  • 2 utas teljes díj: 0

Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén 2023-2024 program leírása

Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
Töltsék a szilvesztert Bangkokban, fedezzék fel Angkor lenyűgöző romvárosát és pihenjenek Koh Chang mesés tengerpartján!

Dátum:2023. december 29 - 2024. január 10.
Időtartam: 13 nap/10 éj
Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: Kb. 12 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: 10 éj reggeli, 1 éj vacsora
Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő
Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén ajánlatunk programleírása

1-2. nap: Bangkok

Vacsora. Elutazás Budapestről a délelőtti órákban, isztambuli átszállással Bangkokba, éjszaka a repülőn. Érkezés a thai fővárosba a kora reggeli órákban. Transzfer a szállodába, korai bejelentkezés, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacon. Szállás Bangkokban (3 éj). 

3. nap: Bangkok

Reggeli. Kora reggel elutazás a Maeklong vasúti piacra, itt szemtanúi lehetünk annak az izgalmas jelenetnek, ahogy a vonatsínek mellé települt piac árusai villámgyorsan leeresztik napernyőiket és elpakolják árujukat az áthaladó vonat útjából. Továbbutazunk a közeli Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Délután látogatás a híres Királyi Palotában, ahol a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburi negyedbe, ahol megfigyelhetjük a cölöpökre épült faházakban élő helyiek életét. Este ellátogathatnak idegenvezetőnkkel a Central World bevásárlóközpontba, ahol a hagyományos szilveszteri visszaszámlálást rendezik meg, koncertekkel, szórakoztató programokkal és tűzijátékkal köszöntik az új esztendőt.

4. nap: Ayutthaya

Reggeli. Délelőtt elutazás a Bang Pa In nyári palotához, majd Ayutthayába, az UNESCO Világörökség részének számító egykori thai fővárosba. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. Délután visszautazás Bangkokba.

5. nap: Tonle Sap tó

Reggeli. Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Kambodzsába, Siem Reap városába. Délután hajókirándulásra indulunk a Tonle Sap tavon, ahol a tavon élők mindennapi életével ismerkedünk meg. Látogatás egy helyi faluban, ahol a házak cölöpökre épültek, úszó épületek és elárasztott erdők szegélyezik utunkat. Este szabad program, ismerkedés a hangulatos városkával. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

6. nap: Angkor 

Reggeli. Ma egész napos felfedezőútra indulunk Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Látogatás Angkor Thom ősi városában: a Bayon templomban, az Elefánt terasz kőelefántjainál, majd a vadregényes Ta Prohm templomban. Rövid pihenőt követően délután a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz látogatunk, a Kambodzsa jelképévé vált templom a khmer építészet csúcspontja.

7. nap: utazás Koh Chang szigetére

Reggeli. Reggel transzfer a thai határhoz, majd utazás busszal és komppal Koh Chang szigetére, ahová estefelé érkezünk meg. Koh Chang Thaiföld egyik legszebb szigete, kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, de épp ez adja a báját is. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várják itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

8-11. nap: Koh Chang

reggeli Szabad program, kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.

12-13. nap: utazás Budapestre

Reggeli. Szabad program, délben kijelentkezés a szállodából. Délután búcsút veszünk Koh Chang szigetétől és visszautazunk Bangkokba, transzfer a repülőtérre (kb. 6 órás buszút). Az éjszakai órákban elutazás Isztambulba, reggel továbbutazás Budapestre.  
A programok sorrendje változhat.  

Fontos

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 205 000 Ft, szállás 10 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.   

A részvételi díj nem tartalmazza:
kambodzsai vízum (helyszínen fizetendő, kb. 30 USD/fő), szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 45 USD/fő), utasbiztosítás.

További árak:
egyágyas felár: 200 000 Ft/fő felnőtt pótágyon: 789 900 Ft/fő gyermek pótágyon: 759 900 Ft/fő  

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót. Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.    

Ellátás

leírás szerint.

Jellemzők

-Luxus/Deluxe
-Magyar idegenvezetővel
-Nászutasoknak
-Szilveszteri út
-Tengerpart
A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 58705
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!