Hotel Panwa Boutique Beach Resort

Utazás azonosító száma: 49261

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2022-04-04
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: 2 ágyas kertre néző Hillside szoba 2 felnőtt és 1 gyerek (2-12)
  • Részvételi díj: 383 233 -tól + illeték
  • Indulás: 2022-04-04
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: 2 ágyas kertre néző Hillside szoba 2 fő
  • 2 utas teljes díj: 779 800

Hotel Panwa Boutique Beach Resort fekvése

Közvetlenül a tengerparton, egy domboldalban, kb. 15 perc autóútra Phuket várostól és 30 percre Patong Beach éjszakai életétől.
Apály: Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a kb. 6 óránként jelentkező természeti jelenség idején a víz visszahúzódik a tengerpartról, láthatóvá téve a tengeri állat- és növényvilágot. Az úszás, fürdőzés ezekben az időszakokban az alacsony vízállás miatt korlátozott/ nem lehetséges. Az apály alatt Utasainknak a hotel medencéjének használatát, illetve a szálloda különféle szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeinek igénybevételét javasoljuk.

Hotel Panwa Boutique Beach Resort szobák

Hillside kertre néző kétágyas szoba: 40 m2 alapterületű, a buja trópusi kertre néző erkéllyel rendelkező, légkondicionált szobák. A vendégek kényelmét ingyenes wifi, LCD TV, telefon, széf, íróasztal, minibár, tea-/kávéfőző szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád, fürdőköpeny, hajszárító, papucs áll a vendégek rendelkezésére.
Hilltop tengerre néző kétágyas szoba: 40 m2 alapterületű, az Andaman tengerre néző erkéllyel rendelkező, légkondicionált szobák. A vendégek kényelmét ingyenes wifi, LCD TV, telefon, széf, íróasztal, minibár, tea-/kávéfőző szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád, fürdőköpeny, hajszárító, papucs áll a vendégek rendelkezésére.
Deluxe beachside kétágyas szoba: 40 m2 alapterületű, a kerthez és a közeli tengerparthoz közvetlen kapcsolatot nyújtó, erkéllyel vagy terasszal rendelkező, légkondicionált szobák. A vendégek kényelmét ingyenes wifi, LCD TV, telefon, széf, íróasztal, minibár, tea-/kávéfőző szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád, fürdőköpeny, hajszárító, papucs áll a vendégek rendelkezésére.
Deluxe beachfront kétágyas szoba: 40 m2 alapterületű, a tengerparthoz legközelebb elhelyezkedő, erkéllyel vagy terasszal rendelkező, légkondicionált szobák. A vendégek kényelmét ingyenes wifi, LCD TV, telefon, széf, íróasztal, minibár, tea-/kávéfőző szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád, fürdőköpeny, hajszárító, papucs áll a vendégek rendelkezésére.

Hotel Panwa Boutique Beach Resort ellátás

Reggeli.

Hotel Panwa Boutique Beach Resort szolgáltatások

Étterem, bár, medence bár, kültéri medence, napozóterasz, napágy/napernyő, főzőiskola, spa részleg, vízi sportok.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 49261
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!