Grand Mercure Phuket Patong Hotel

Utazás azonosító száma: 49260

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2021-11-02
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: 2 ágyas medencekapcsolatos deluxe szoba 2 fő
  • Részvételi díj: 419 900 -tól + illeték
  • Indulás: 2021-12-13
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: 2 ágyas medencekapcsolatos deluxe szoba 2 fő
  • 2 utas teljes díj: 839 800

Grand Mercure Phuket Patong Hotel fekvése

A tengerparttól kb. 400 méterre, Patong Beach üzletei, éttermei sétatávolságban találhatók.

Grand Mercure Phuket Patong Hotel szobák

Kétágyas superior szoba: a 32 m2 alapterületű, ízlésesen berendezett szobák légkondicionáltak, TV-vel, széffel felszereltek. A fürdőszobában hajszárító, papucs, fürdőköpeny áll a vendégek rendelkezése. A szálloda minden szobában ingyenes wifi elérést biztosít vendégeinek. A szoba egy gyermek részére pótágyazható.
Kétágyas deluxe medencekapcsolatos szoba: a szoba különleges élményt kínál, hiszen erkélyéről közvetlen hozzáférést biztosít a lenyűgöző lagúna medencékhez. A 34 m2 alapterületű, ízlésesen berendezett szobák légkondicionáltak, TV-vel, széffel felszereltek. A fürdőszobában hajszárító, papucs, fürdőköpeny áll a vendégek rendelkezése. A szálloda minden szobában ingyenes wifi elérést biztosít vendégeinek. A szoba egy gyermek részére pótágyazható.

Grand Mercure Phuket Patong Hotel ellátás

Reggeli

Grand Mercure Phuket Patong Hotel szolgáltatások

A szállodában bár, pool-bár, sörbár, mini cukrászda, a la cart étterem várja a vendégeket. Jól felszerelt fitness terem és Spa részleg is rendelkezésre áll. Ryn Spa-ja egyedi igényeken alapuló kezeléseket nyújt, melyek a helyben előállított természetes összetevők gyógyító ereje révén űzik el a stresszt, lazítják el a testet. Felnőttek részére thai főzőlecke tanfolyamok is indulnak. Gyermekek részére a Kids Corner kínálata nyújt felejthetetlen élményeket. 4-12 éves gyermekek számára különféle gyermekprogramokat kínál: agyagmodellfestés, batikolás, csészetorta díszítés, kokoru, szórakoztató játékok. Játékok és gyermekfelügyelet áll rendelkezésre, amikor a szülők pihenésre vágynak.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 49260
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!