Észak-thaiföldi Körutazás Phukettel - Csoportos

Utazás azonosító száma: 32921

Legjobb thaifoldi utazás

 • Indulás:
 • Ellátás:
 • Szobatípus:
 • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Szállás leírása

11 éjszakai szállás helyi három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

Észak-Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen - csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Bangkok - Ayutthaya - Pitsanulok - Sukhothai - Chiang Rai - Chiang Saen - Chiang Mai - Phuket
Időpont: 2018. december 1-14.
A mosoly országa egész évben várja! Thaiföld igazi egzotikus trópusi paradicsom, csillogó templomai, a buddhizmus gyönyörű emlékei, csodálatos strandjai, növényzete, nyugalmat sugárzó hangulata és vendégszeretete miatt olyan hely, ahová mindig visszavágyik az ember. Bangkok nyüzsgése és lélegzetelállító látnivalói után az út során Phuket mesés szépségű tengerpartja nyújt felfrissülést. Az út során felfedezhetőek Phuket festői szépségű öblei éppúgy, mint a mangrove erdők és a környék legszebb szigetei is.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 1. nap
Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatokkal.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 2. nap
Koradélután érkezés, majd félnapos városnézés Bangkokban: az Arany Buddha szobor, a leghosszabb Fekvő Buddha szobor és a fehér carrarai márványból készült Márványtemplom megtekintése. Napközben ebéd, majd Klong túra keretében hajókázás a Chao Praya folyón, ahonnan a modern felhőkarcolók és a cölöpökre épült folyóparti házak éles kontrasztja is megismerhető. Szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 3. nap
Egész napos szabad program vagy fakultatív látogatás a Királyi Palotában. A korábbi uralkodók lakhelyéül szolgáló 300 éves épületkomplexum a világörökség része. A palotán belül található a Wat Phra Kaew, más néven a Smaragd Buddha templom és még számtalan lenyűgöző aranyozott sztúpa és színes majolikával díszített épület. Szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 4. nap
Egész napos szabad program vagy fakultatív kirándulás a Damnoen Saduak úszó piacra, ahol az árusok a hagyományokhoz híven csónakokból kínálják színes portékájukat, gyümölcsöket és kézműves termékeket. Délután szabad program. Szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 5. nap
Utazás autóbusszal a régi fővárosba, Ayutthayába, melynek romvárosa a világörökség része, a kambodzsai Angkor Wat épületegyütteséhez hasonlatos, csak sokkal nagyobb területen található. Ezt követően látogatás a Bang Pa In palotánál, amely a thai uralkodók nyári rezidenciája volt. Napközben ebéd, szál- lás Pitsanulokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 6. nap
Városnézés a több évszázados múltra visszatekintő kereskedővárosban, majd továbbutazás Sukhothai, az első thai birodalom fővárosának érintésével Chiang Raiba, az ország legészakibb tartományának központjába. Napközben ebéd, szállás Chiang Raiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 7. nap
Délelőtt hajókázás a Mae Kok folyón a burmai és laoszi határvidékre a híres „Arany háromszöghöz”, a Mekong folyó partján található Chiang Saen megtekintésével. Napközben ebéd, szállás Chiang Raiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 8. nap
Látogatás a hosszúnyakú padong törzsnél, mely arról nevezetes, hogy az asszonyok a szépség jelképeként sárgaréz gyűrűket viselnek a nyakukon, karjukon és lábukon. Utazás tovább Chiang Maiba, útközben látogatással a Fehér templomnál, a Wat Rong Koonnál. Szállás Chiang Maiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 9. nap
Városnézés Thaiföld második legnagyobb városában, a Wat Phrathad Doi Suthep templom megtekintése és látogatás egy kézműves központban, ahol a selyemszövés és a papír napernyők festésének rejtelmeibe pillanthatnak be az utazók. Napközben ebéd. Este khantoke folklór vacsora hagyományos zenével és tánccal. Szállás Chiang Maiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 10. nap
Transzfer a repülőtérre, utazás Phuketre. Az üdülőparadicsom számtalan szolgáltatásával, széles, homokos tengerpartjával ideális a nyugodt kikapcsolódásra, családi nyaralásra egyaránt. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Phuketen.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 11. nap
Szabad program, pihenés a tengerparton vagy fakultatív egész napos hajókirándulás a Phi Phi szigetekhez, ebéddel. Hajókirándulás motorcsónakkal a környék két legszebb szigetére, amelyek fehér homokkal, pálmafákkal szegélyezett tengerparttal büszkélkednek. Fürdőzés a Maya öbölben és a Bamboo szigeten, napközben snorkelezési lehetőséggel.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 12. nap
Szabad program, pihenés a tengerparton. Szállás Phuketen.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 13. nap
Szabad program, pihenés a tengerparton. Délután transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre menetrend szerinti járatokkal.
Minimum létszám: 20 fő.
 

Fakultatív programok

Árai (minimum létszám: 10 fő):
Királyi Palota látogatás 15 000 Ft/fő
Chao Praya hajós vacsora 14 000 Ft/fő
Úszópiac látogatás 15 000 Ft/fő
Phi Phi szigettúra hajóval 26 000 Ft/fő

Az ár tartalmazza

 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Bangkok / Phuket – Budapest útvonalon, Chiang Mai – Phuket útvonalon belső repülőjárattal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 11 éjszakai szállás helyi három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás, valamint 4 alkalommal ebéd és 2 alkalommal vacsora
 • programok belépőjegyekkel
 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

 • illetékek
 • félpanzió felára (3 alkalom Phuketen)
 • fakultatív kirándulások
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosításA szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 32921
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!