Észak-thaiföldi Körutazás Phukettel - Csoportos

Utazás azonosító száma: 32921

Legjobb thaifoldi utazás

 • Indulás:
 • Ellátás:
 • Szobatípus:
 • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Szállás leírása

11 éjszakai szállás helyi három és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban

Észak-Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen - csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Bangkok - Ayutthaya - Pitsanulok - Sukhothai - Chiang Rai - Chiang Saen - Chiang Mai - Phuket
Időpont: 2019. február 21. - március 6.
A mosoly országa egész évben várja! Thaiföld igazi egzotikus trópusi paradicsom, csillogó templomai, a buddhizmus gyönyörű emlékei, csodálatos strandjai, növényzete, nyugalmat sugárzó hangulata és vendégszeretete miatt olyan hely, ahová mindig visszavágyik az ember. Bangkok nyüzsgése és lélegzetelállító látnivalói után az út során Phuket mesés szépségű tengerpartja nyújt felfrissülést. Az út során felfedezhetőek Phuket festői szépségű öblei éppúgy, mint a mangrove erdők és a környék legszebb szigetei is.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 1. nap Budapest – Bangkok
Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatokkal.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 2. nap Bangkok
Érkezés után reggeli és a szállás elfoglalása. Ebéd után félnapos városnézés: az Arany Buddha szobor, a leghosszabb Fekvő Buddha szobor és a fehér carrarai márványból készült Márványtemplom megtekintése. Délután hajókázás a csatornákon, ahonnan a modern felhőkarcolók és a cölöpökre épült folyóparti házak éles kontrasztja is megismerhető. Este vacsora. Szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 3. nap Bangkok
Reggeli után látogatás a Királyi Palotában, ebéddel. A korábbi uralkodók lakhelyéül szolgáló 300 éves épületkomplexum a világörökség része. A palotán belül található a Wat Phra Kaew, más néven a Smaragd Buddha templom és még számtalan lenyűgöző aranyozott sztúpa és színes majolikával díszített épület. Vacsora majd szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 4. nap Bangkok
Kirándulás a Maeklong vasúti piacra, mely Thaiföld egyik legnagyobb tengeri halpiaca, melyet 1904 óta egy vasútvonal szel át. A Damnoen Saduak úszó piac látogatása követi, ahol az árusok a hagyományokhoz híven csónakokból kínálják színes portékájukat, gyümölcsöket és kézműves termékeket. Ebéd után visszautazás Bangkokba. Szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 5. nap Bangkok – Ayutthaya – Pitsanulok
Utazás autóbusszal a régi fővárosba, Ayutthayába, melynek romvárosa a világörökség része, a kambodzsai Angkor Wat épületegyütteséhez hasonlatos, csak sokkal nagyobb területen található. Ezt követően látogatás a Bang Pa In palotánál, amely a thai uralkodók nyári rezidenciája volt. Napközben ebéd, szállás Pitsanulokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 6. nap Pitsanulok – Sukhothai – Chiang Rai
Városnézés a több évszázados múltra visszatekintő kereskedővárosban, majd továbbutazás Sukhothai, az első thai birodalom fővárosának érintésével Chiang Raiba, az ország legészakibb tartományának központjába. Napközben ebéd, szállás Chiang Raiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 7. nap Chiang Rai
Délelőtt hajókázás a Mae Kok folyón a burmai és laoszi határvidékre a híres „Arany háromszög”-höz, a Mekong folyó partján található Chiang Saen megtekintésével. Napközben ebéd, szállás Chiang Raiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 8. nap Chiang Rai – Chiang Mai
Látogatás a hosszúnyakú padong törzsnél, mely arról nevezetes, hogy az asszonyok a szépség jelképeként sárgaréz gyűrűket viselnek a nyakukon, karjukon és lábukon. Utazás tovább Chiang Maiba, útközben látogatással a Fehér templomnál, a Wat Rong Koonnál. Szállás Chiang Maiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 9. nap Chiang Mai
Városnézés Thaiföld második legnagyobb városában, a Wat Phrathad Doi Suthep templom megtekintése és látogatás egy kézműves központban, ahol a selyemszövés és a papír napernyők festésének rejtelmeibe pillanthatnak be az utazók. Napközben ebéd. Este khantoke folklór vacsora hagyományos zenével és tánccal. Szállás Chiang Maiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 10. nap Chiang Mai – Phuket
Transzfer a repülőtérre, utazás Phuketre. Az üdülőparadicsom számtalan szolgáltatásával, széles, homokos tengerpartjával ideális a nyugodt kikapcsolódásra, családi nyaralásra egyaránt. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Phuketen.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 11. nap Phuket
Egész napos hajókirándulás a Phi Phi szigetekhez, ebéddel. Hajókirándulás motorcsónakkal a környék két legszebb szigetére, amelyek fehér homokkal, pálmafákkal szegélyezett tengerparttal büszkélkednek. Fürdőzés a Maya-öbölben, napközben snorkelezési lehetőséggel.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 12. nap Phuket
Szabad program, pihenés a tengerparton. Szállás Phuketen.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 13. nap Phuket – Budapest
Szabad program, pihenés a tengerparton. Délután transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre menetrend szerinti járatokkal.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 14. nap Budapest
Megérkezés a Budapestre a reggeli órákban.
Minimum létszám: 20 fő.
 

Az ár tartalmazza

 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Bangkok / Phuket – Budapest útvonalon, Chiang Mai – Phuket útvonalon belső repülőjárattal
 • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • 11 éjszakai szállás helyi három és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás, valamint 9 alkalommal ebéd és 3 alkalommal vacsora
 • programok belépőjegyekkel, magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

 • illetékek
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosításA szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 32921
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!