Egyéni Észak-thaiföldi Körutazás Phukettel

Utazás azonosító száma: 32917

Legjobb thaifoldi utazás

 • Indulás:
 • Ellátás:
 • Szobatípus:
 • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Szállás leírása

Szállás: 3 éjszaka Bangkokban, 1 éjszaka Pitsanulokban, 2 éjszaka Chiang Raiban, 2 éjszaka Chiang Maiban, 3 éjszaka Phuketen, helyi három- és négycsillagos szállodákban:
Bangkok: Hotel Indra regent vagy hasonló
Pitsanulok: Hotel Amari Lagoon vagy hasonló
Chiang Rai: Laluna Hotel & Resort vagy hasonló
Chiamg Mai: Imperial Mae Ping Hotel vagy hasonló
Phuket: Hotel Banthai Beach Resort & Spa vagy hasonló

Ellátás

Reggeli, valamint 6 alkalommal ebéd és egy alkalommal vacsora

Észak-Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen - egyéni körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel

Bangkok - Ayutthaya - Pitsanulok - Sukhothai - Chiang Rai - Chiang Saen - Chiang Mai - Phuket
Körutazásunkat a nyári szezonban egyéni utasainknak, angol idegenvezetéssel ajánljuk. A programra érdeklődés esetén készítünk árajánlatot. Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, kérje árajánlatunkat! A tényleges utazási időpontban rendelkezésre álló kapacitás függvényében a részvételi díj változhat.
A mosoly országa egész évben várja! Thaiföld igazi egzotikus trópusi paradicsom, csillogó templomai, a buddhizmus gyönyörű emlékei, csodálatos strandjai, növényzete, nyugalmat sugárzó hangulata és vendégszeretete miatt olyan hely, ahová mindig visszavágyik az ember. Bangkok nyüzsgése és lélegzetelállító látnivalói után az út során Phuket mesés szépségű tengerpartja nyújt felfrissülést. Az út során felfedezhetőek Phuket festői szépségű öblei éppúgy, mint a mangrove erdők és a környék legszebb szigetei is.
A nyári időszak időjárása: a május-június jellemzően forró és száraz, Bangkokban 30 C körüli átlaghőmérséklette. Szeptember és október ideális az ország északi tájainak meglátogatására. Július és október között monszun időszak van, melyre heves, hirtelen lezúduló, rövid esőzések a jellemzők.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 1. nap
Érkezés Bangkokba a repülőjárat menetrendje szerint, transzfer a szállodába. Felfrissülés és reggeli, majd félnapos városnézés Bangkokban: az Arany Buddha szobor. A leghosszabb Fekvő Buddha szobor és a fehér carrarai márványból készült Márványtemplom megtekintése. Naközben ebéd, majd Klong túra keretében hajókázás a Chao Praya folyón, ahonnan a Thaiföld sokszínüsége, a modern felhőkarcolók és a cölöpökre épült folyóparti házak éles kontrasztja is megismerhető. Szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 2. nap
Egész napos szabad program.
Javaolt fakultatív program: látogatás a Thai Királyi Palotában. A korábbi uralkodók lakhelyéül szolgáló 300 éves épület komplexum a világörökség része. A palotán belül található a Wat Phra Kaew, más néven a Smaragd Buddha templom és még számtalan lenyűgöző aranyozott sztúpa és színes majolikával díszített épület. Szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 3. nap
Egész napos szabad program.
Javasolt fakultatív kirándulás: félnapos látogatás a Damnoen Saduak úszó piacra, ahol az árusok a hagyományokhoz híven csónakokból kínálják szíves portékájukat, gyümölcsöket és kézműves termékeket. Délután szabad program.
Szállás Bangkokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 4. nap
Utazás privát transzferrel Thaiföld régi fővárosába Ayutthayába, melynek romvárosa a világörökség része a kambodzsai Angkor Wat épületegyütteséhez hasonlatos csak sokkalta nagyobb területen található. Ezt követően látogatás a Bang Pa In palotánál, amely a thai uralkodók nyári rezidenciája volt. Napközben ebéd, szállás Pitsanulokban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 5. nap
Városnézés a több évszázados múltra visszatekintő kereskedővárosban, majd tovább utazás Sukhothai, az első thai birodalom fővárosának érintésével Chiang Raiba, az ország legészakibb tartományának központjába. Napközben ebéd, szállás Chiang Raiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 6. nap
Délelőtt hajókázás a Mae Kok folyón a burmai és laoszi határvidékre a híres „Arany háromszöghöz”, a Makong folyó partján található Chiang Saen megtekintésével. Napközben ebéd, szállás Chiang Raiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 7. nap
Látogatás a hosszúnyakú padong törzsnél, mely arról nevezetes, hogy az asszonyok a szépség jelképeként sárgarész gyűrűket viselnek a nyakukon, karjukon és lábukon. Majd utazás tovább Chiang Maiba, útközben látogatással a Fehér templomnál a Wat RongKoonnál. Szállás Chiang Maiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 8. nap
Városnézés Thaiföld második legnagyobb városában, a Wat Phrathad Doi Suthep templom megtekintése és látogatás egy kézműves központban, ahol a selyemszövés és a papír napernyők festésének rejtelmeibe pillanthatnak be. Napközben ebéd. Este khantoke folklór vacsora hagyományos zenével és tánccal. Szállás Chiang Maiban.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 9. nap
Transzfer a repülőtérre, utazás egyénileg Phuketre. Az üdülőparadicsom számtalan szolgáltatásával, széles, homokos tengerpartjával ideális a nyugodt kikapcsolódásra, családi nyaralásra egyaránt. A helyszínen lehetőség van változatos fakultatív programokra, angolul beszélő idegenvezetéssel. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Phuketen.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 10-11. nap
Szabad program, pihenés a tengerparton.
Fakultatív programjavaslat: egész napos hajókirándulás a Phi Phi szigetekhez, ebéddel. Hajókirándulás motorcsónakkal a környék két legszebb szigetére, amelyek fehér homokkal, pálmafákkal szegélyezett tengerparttal büszkélkednek. Fürdőzés a Maya öbölben és a Bamboo szigeten, napközben snorkelezési lehetőséggel.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 12. nap
Transzfer a repülőtérre, utazás egyénileg, átszállással Budapestre.
Minimum létszám: 2 fő.
A programok az időjárás függvényében változhatnak.
Fakultatív kirándulások (csoportos programok angol nyelvű idegenvezetéssel):
Úszópiac látogatás: 6 000 Ft/fő
Királyi Palota látogatás: 12 000 Ft/fő
Phi Phi szigettúra hajóval: 20 000 Ft/fő
Minimum létszám: 2 fő.

Az ár tartalmazza

 • transzferek a körutazás alatt légkondicionált gépkocsival vagy minibusszal a résztvevők létszámától függően
 • 11 éjszakai szállás, helyi három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
 • reggelis ellátás, valamint 6 alkalommal ebéd és 1 alkalommal vacsora
 • programok belépőjegyekkel
 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

 • menetrend szerinti repülőjegy ára Budapest – Bangkok / Phuket – Budapest útvonalon és belső repülőjegy ára Chiang Mai – Phuket útvonalon, melyre irodáink készséggel adnak árajánlatot
 • baleset –betegség – és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • fakultatív programok

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 32917
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!