Burasari Resort Hotel

Utazás azonosító száma: 49262

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2021-11-01
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: 2 ágyas premier szoba 2 fő
  • Részvételi díj: 339 900 -tól + illeték
  • Indulás: 2021-11-01
  • Ellátás: Reggeli
  • Szobatípus: 2 ágyas premier szoba 2 fő
  • 2 utas teljes díj: 679 800

Burasari Resort Hotel strand megközelítése

A szálloda a Patong Beachtől kb. 50 méterre található, a tengerparti út választja el a strandtól.

Burasari Resort Hotel fekvése

A szálloda a Patong Beachtől kb. 50 méterre található, a tengerparti út választja el a strandtól. Üzletek, boltok a közelben találhatók.

Burasari Resort Hotel szobák

Kétágyas premier szoba: a hangulatos és elegáns, 28 m2 alapterületű szobák városi kilátással rendelkeznek. A vendégek kényelmét TV, légkondicionáló, kávé és teafőző, széf és ingyenes wifi szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító és természetes alapanyagokból készült piperecikkekk állnak a vendégek rendelkezésére. Esernyő, strandtörölköző és strandtáska is várja a vendégeket. Az ingyenes minibárt naponta egyszer töltik. Ez a szobatípus maximum 2 főre foglalható, nem pótágyazható.
Medencére néző kétágyas premier szoba: a hangulatos és elegáns, 28 m2 alapterületű szobák medencére néző kilátással rendelkeznek. A vendégek kényelmét TV, légkondicionáló, kávé és teafőző, széf és ingyenes wifi szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító és természetes alapanyagokból készült piperecikkekk állnak a vendégek rendelkezésére. Esernyő, strandtörölköző és strandtáska is várja a vendégeket. Az ingyenes minibárt naponta egyszer töltik. Ez a szobatípus maximum 2 főre foglalható, nem pótágyazható.
Kétágyas elite szoba: tágas belső terekkel és erkéllyel rendelkező szobák 40 m2 alapterületűek. Medencére néző erkélyén nagyméretű kanapé biztosítja a kellemes pihenést. A vendégek kényelmét TV, légkondicionáló, kávé és teafőző, széf és ingyenes wifi szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító és természetes alapanyagokból készült piperecikkekk állnak a vendégek rendelkezésére. Esernyő, strandtörölköző és strandtáska is várja a vendégeket. Az ingyenes minibárt naponta egyszer töltik. Ez a szobatípus maximum 1 fő részére pótágyazható.

Burasari Resort Hotel ellátás

Reggeli

Burasari Resort Hotel szolgáltatások

A vendégeket bár, pool bár, étterem, úszómedence napozóterasszal, nyugágyak és napernyők várják. A Burasari Spa testet-lelket frissítő kezeléseket kínál: különféle masszázsok, méregtelenítő kezelések segítik a teljes ellazulást.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 49262
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!