Szilveszteri barangolás Bangkok környékén pihenéssel Koh Samui szigetén 2023-2024

Utazás azonosító száma: 59657

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2023-12-30
  • Ellátás: Program szerint
  • Szobatípus: 2 ágyas szoba (2 felnőtt + 2 gyerek (2-11.99 évig))
  • Részvételi díj: 861 900 -tól + illeték
  • Indulás: 2023-12-30
  • Ellátás: Program szerint
  • Szobatípus: 2 ágyas szoba (2 felnőtt)
  • 2 utas teljes díj: 0

Szilveszteri barangolás Bangkok környékén pihenéssel Koh Samui szigetén 2023-2024 program leírása

Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel A történelmi Ayutthaya, a vadregényes Kanchanaburi tartomány és az ezerarcú Bangkok látnivalóit ismerhetik meg szilveszteri programunkon, a kikapcsolódásról pedig Samui szigetének tengerpartjai gondoskodnak majd!  

Dátum: 2023. december 30-2024. január 10.
Időtartam: 12 nap / 10 éj
Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 12 óra
Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: 9 reggeli, 4 ebéd, 2 vacsora
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő  

Szilveszteri barangolás Bangkok környékén pihenéssel Koh Samui szigetén ajánlatunk programleírása

1. nap: Elutazás Bangkokba
Elutazás Budapestről a délelőtti órákban isztambuli átszállással Bangkokba.  

2. nap: Ayutthaya
Érkezés a thai fővárosba a kora reggeli órákban, majd továbbutazás busszal Ayutthaya városába. Bejelentkezés a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Szilveszteri vacsora és szállás Ayutthayában (2 éj).  

3. nap: Ayutthaya
Reggel utazás a Bang Pa In nyári palotához: az eredetileg a 17. században épült, majd a 19. század közepén újjáépített palota a keleti és a nyugati építészet jegyeinek izgalmas összefonódása. A nap további részében városnézés Ayutthayában, az UNESCO Világörökség részének számító egykori thai fővárosban. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek.

4. nap: Kanchanaburi
Búcsút veszünk Ayutthayától és a napot Kanchanaburi tartomány felfedezésével töltjük. Látogatás az Erawan Nemzeti Parkban, szabadidő és fürdési lehetőség a vízesésnél, majd egy elefánt táborba utazunk, ahol megfigyelhetjük az ázsiai elefántokat természetes környezetükben, lehetőség nyílik az állatok etetésére és fürdetésére is.  A hírhedt Thaiföld-Burma vasútvonalhoz is ellátogatunk, rövid utazás gyönyörű tájakon keresztül az egykori Halálvasúton. Szállás Kanchanaburiban (1 éj).

5. nap: Kwai-folyó, Koh Samui
Délelőtt látogatás a Kwai-folyó híres hídjánál és a JEATH múzeumban, ahol megismerkedhetünk a Halálvasutat építő hadifoglyok életkörülményeivel.  Délután transzfer a bangkoki repülőtérre, elutazás Koh Samui szigetére. Transzfer a tengerparti szállodába, szállás Samuin (5 éj).

6-9. nap: Koh Samui
Szabad program, kikapcsolódás a tengerparti szállodában.

10. nap: utazás Bangkokba
Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba a déli órákban. Transzfer a szállodába. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacon. Szállás Bangkokban (2 éj).

11. nap: Bangkok
Kora reggel elutazás a Maeklong vasúti piacra, itt szemtanúi lehetünk annak az izgalmas jelenetnek, ahogy a vonatsínek mellé települt piac árusai villámgyorsan leeresztik napernyőiket és elpakolják árujukat az áthaladó vonat útjából. Továbbutazunk a közeli Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Ebéd, majd ismerkedés a város nevezetességeivel. Látogatás a híres Királyi Palotában, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 46 méter hosszú Fekvő Buddha. Délután hajózás Bangkok csatornáin, a klongokon Thonburiba, ahol a helyiek életét figyelhetjük meg cölöpökre épült faházaikban. Este szabad program Bangkokban.

12. nap: utazás Budapestre.
Kora reggel transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre isztambuli átszállással, érkezés az esti órákban.

A programok sorrendje változhat.

Fontos

 A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 187 000 Ft/fő, szállás 10 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.  

A részvételi díj nem tartalmazza:
borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 30 USD/fő), utasbiztosítás*.  

További árak:
egyágyas felár: 200 000 Ft/fő
felnőtt pótágyon: 699 900 Ft/fő
gyermek pótágyon: 619 900 Ft/fő

  *Biztosítások:
A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.  

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)
A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót. Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.  

Ellátás

leírás szerint.

Jellemzők

-Luxus/Deluxe
-Magyar idegenvezetővel
-Nászutasoknak
-Szilveszteri út
-Tengerpart
A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 59657
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!