Cosi Samui Chaweng Beach Hotel 3* + Bangkok 4

Utazás azonosító száma: 52297

Legjobb thaifoldi utazás

  • Indulás: 2023-02-15
  • Ellátás: Ellátás nélkül
  • Szobatípus: Superior szoba (1 felnőtt + 1 gyermek (2-10 évig))
  • Részvételi díj: 529 900 -tól + illeték
  • Indulás: 2023-02-01
  • Ellátás: Ellátás nélkül
  • Szobatípus: Superior szoba (2 felnőtt)
  • 2 utas teljes díj: 1 059 800

Szobák

A letisztultság, élénk színek és a zökkenőmentes technológia együttesen minden helyiségnek otthonos hangulatot kölcsönöznek. A szobákban síkképernyős TV gondoskodik a kikapcsolódásról. Minden szoba zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Egy menő szállás egyszerű dizájnnal. Minden szoba szupergyors Wi-Fi-vel, kényelmesen elhelyezett kábelekkel és USB-csatlakozókkal van felszerelve.

Szállás leírás

A COSI Samui Chaweng Beach szállása a Szamuj-szigeten várja vendégeit. A szálláson WYSIWYG (amit látsz, azt kapsz) büfé is működik. Minden vendég számára ingyenes napi étel- és italkeret áll rendelkezésre. Hiper internetkapcsolattal, gyors, ingyenes Wi-Fi-vel és USB-töltőpontokkal rendelkezik mindenütt, amelyet 24 órán keresztül bárki igénybe vehet így mindenki időbeosztásával összeegyeztethető. Az okostelefonokkal teljesen integrált szálloda kényelmes és modern szobákkal rendelkezik. A tetőtéri medence , amelynek mega-átjárható, átlátszó oldala van, is a vendégek kényelmét szolgálja.

Tengerpart

A Chaweng Beach nagyszerű strandja egy ugrásnyira található a COSI Samui Chaweng Beach-től.

Tipp

Egy ugrásnyira a Chaweng Beach finom homokjától, a COSI Samui Chaweng Beach egy kiváló hely a kapcsolatteremtéshez, a hűsöléshez és a pihenéshez.

Utazási információ

Budapest Dubai - Bangkok szakaszon az Emirates légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.

A kedvezményes ár az Emirates Skywards programjába történő regisztráció esetén érvényes. Amennyiben az utazó nem kíván regisztrálni, úgy 5.000 Ft / fő árral növekszik az alaprészvételi díj. A programban korábban történő regisztrációk elfogadottak.

Poggyász: 30 kg feladható és egy kézitáskát vihető fel (55 x 38 x 20 cm) max. 7 kg.

Bangkok - Koh Samui szakaszon Bangkok Airways az utazók programjához igazítva. A reptér és a hotel között létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal.

Poggyász: 20 kg feladható (felár ellenében akár 30 kg) és egy kézitáskát vihető fel (55 x 38 x 20 cm) max. 5 kg.

Repülési idő kb. 1 óra. Transzferidő forgalomtól függően 1-1,5 óra.

Általános információ

Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Étkezési rend

Az szállodában WYSIWYG (What You See Is What You Get) snack bár található, ahol a vendégek lazíthatnak vagy ihatnak. Minden vendég számára napi ingyenes étel- és italkredit áll rendelkezésre: Baht 100.-/fő/éj Food & Beverage a 247-es kávézóban.

FONTOS:

A listában az indulási és érkezési időpontok szerepelnek. A számítógép nem tudja értelmezni a kint eltöltött éjszakák számát, mert csak annyit tud , hogy a két dátumot kivonja egymásból. Kérjük vegyék figyelembe az utazással eltöltött menetidőt és a jelentős időeltolódást. Pl, ahol azt látja, hogy indulás január 7-én és hazaérkezés január 16-án az nem jelenti azt, hogy a kinti szállodában 9 éjszakát fog eltölteni. Ebben az esetben a lefoglalt éjszakák száma általában 7.
Ami biztos: A megadott napon indul az utazás és a megadott napon érkeznek haza. Részletekről érdeklődjön irodánkban.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 52297
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az thaifoldi utazások megjelennek!